top of page
Een digitale strategie

Een digitale strategie is van belang om te bepalen hoe jouw bedrijf impact kan maken om structureel digitaal te groeien en wat daarvoor nodig is. Zowel op de korte als de lange termijn. Wij bundelen ambities en maatschappelijke bedrijfsdoelstellingen en ontwikkelingen een digitale strategie waarin we de klant centraal zetten zonder andere bedrijfsonderdelen te ontwrichten.

Het proces

Helpende Hand Icon

Kennismaking

 


Een digitale strategie is afhankelijk van de maatschappelijke organisatiedoelstellingen van je bedrijf en eventueel andere (groei) ambities. Een digitale strategie wordt  daarom altijd op maat gemaakt. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen zullen we altijd starten met een kennismaking om je bedrijf beter te leren kennen.

Abstracte Geometrische Structuur

De huidige structuur
 

 Dan analyseren we de huidige situatie. We brengen alle facetten in kaart die in de basis nodig zijn om een holistische digitale marketing strategie te kunnen ontwikkelen. De doelgroep, de kanalen die bediend worden, de data die verzameld wordt, de huidige digitale strategie (indien aanwezig) en de kennis die er al aanwezig is. Het zou zonde zijn om succesvolle activiteiten stop te zetten of waardevolle informatie verloren te laten gaan.

Spelstrategieplan

De digitale strategie

Als de basis is gelegd, kunnen wij een holistische digitale strategie ontwikkelen. O.a. de budgetverdeling en de marketingmix zullen hierin terugkomen. Indien nodig, zullen we ook aanbevelingen doen m.b.t. market fit (de behoefte van de klant en het verdienmodel) en de gebruiksvriendelijkheid van het platform. 

Wat kun je verwachten?

  • Een analyse van de huidige 'digitale infrastructuur' 

  • Een op maat gemaakte digitale strategie op basis van jouw ambities

  • Kansen op basis van de huidige markt

  • Platform analyse 

  • Gratis SEO scan

  • In ieder geval 4 feedback momenten waarop aanpassingen gemaakt kunnen worden

Additionele mogelijkheden 

  • Individuele kanaalstrategie

  • Ondersteuning of volledig uit handen nemen van de uitvoering

 Duurzaam online groeien?

Wij helpen je graag op weg.

Contact
bottom of page